Scrie pe eticheta fiecarui produsa ce contine. Unele E-uri sunt trecut sub denumirea lor. Pentru a vedea daca un produs este sau nu periculos, cauta acel E pe Google sau intr-o aplicatie Android si iti va spune cat de periculos sau nu este.
Toate E-urile sunt mai mult sau mai putin periculoase si daunatoare. Pentru asta s-a si trecut la notarea lor in acest fel, daca s-ar fi pus denumirea chimica a substantelor in original lumea a r fi fost ingrozita si vanzarile ar fi scazut f rau. Mi-a spun Mencinicopschi.
Majoritatea alimentelor pe care le gasesti in magazine contin E-uri... Poti citi pe lista de ingrediente a fiecaruia exact ce contine. Treaba cu E-urile a trecut de mult, sau revine la moda sa ne fie frica de mancare?
Daca cauti pe google "lista aditivilor alimentari periculosi" o sa gasesti sute de liste, daca vrei sa-ti ingreunezi viata, baga mare...
De exemplu unul dintre aditivii considerati periculosi e sulfatul de sodiu, substanta care se foloseste pe scara larga la productia vinului si se foloseste chiar si de cei care fac vin acasa "natural".
Orice produs din magazin care este ambalat o sa contina automat E-uri cam toate au si cele care nu au scris pe eticheta nu cauta in Magazine natural ca nu ai sa gasesti cam greu sa gasesti ceva natural daca vrei Alimente naturale alea trebuie sa le produci in gradina ta proprie sau de la tara
vlad_2771 întreabă:
FurduiNelu întreabă: