| Marcel69minecarftGamer a întrebat:

Care sunt alimentele cele mai bune pentru ochi/vedere? doar o lista cu cateva dintre ele mi-ar fi de ajuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| someone00 a răspuns:

In primul rand, benefice globului ocular sunt legumele, in special cele cu frunzele verzi. Ouale, citricele si fructele de padure sunt, de asemenea, de ajutor. Alte alimente benefice sunt migdalele, pestele gras (precum tonul, somonul, macroul), cartofii dulci, germenii de grau, fasolea, lintea, cerealele integrale, precum si altele.

2 răspunsuri:
| shaorman a răspuns:

Morcovii conțin betacaroten, eu după 20 de ani în fața monitorului și nu am probleme. Succes și sănătate în continuare. Deasemenea majoritatea afinelor, murelor te ajuta la stress și dispoziție...

| annakarenina a răspuns:

Ca fruct, afinele s-au dovedit a fi benefice vederii. In mai multe armate, erau incluse in alimentatia soldatilor.