Nu merita omule sa dai o gramada de bani pe proteine care contin si alte chestii ce stimuleaza muschiul. Ai rabdare, trage de fiare, gantere si alte cele natural, mananca sanatos. Dupa 1 an doi iti creste masa musculara asa cum vrei si macar stii o treaba (vorba aia, dai un ban da stii ca face, aici ar fi, faci treaba cum trebuie, dar merita). Eu am pus vreo 2 kg in 2 luni, absolut natural (doar cu o pereche de gantere mici) si sunt f. multumit. Si sanatos! Ca asta e mai important.
Exista si proteine pure, fara altceva.
muschi rapid = 7 kg pe AN.
Chestii cu 2 kg in 2 luni sunt aberatii de copii mici incepatori.
Salut. Nu exista dezavantaje, Proteinele sunt in totate alimentele posibile. Nu exista aliment unde sa nu ai proteine, bine inteles in diferite cantitati. Faptul ca iei proteine, nu inseamna ca-ti creste masa musculara. Daca te refei la anabolizante, acolo situatia se schimba radical. Intradevar, daca consumi anabolizante, intr-o luna de zile masa musculara, se dubleaza, fara sa faci efort deosebit de greu. Dar, este daunator organismului. Ficatul se face praf, cancer la testicule, dupa ca-ti va ani nu vei mai putea avea contact sexual etc. Acestea sunt anabolizantele. Concluzia; Poti lua tot ce este natural; Minerala proteine, etc. Repet inca odata, Daca ti la sanatatea ta, lucreaza fara chimicale. Pa
Avantaje 1. cresc foarte repede muschii
dezavantaje: 1 datorita aceste proteine au actiune si la inima provoaca un fel de crestere a tensiunii in zona inimii adica inima incepe sa bata mai tare decat de obicei... lucru care uneori duke la moarte
2 in cativa ani dupa ke lasi de luat incepe sa ti se lasae toata pielea si arata groaznic
3 dupa ke ti se unfla muschii pentru ca se unfla prea brusc pielea pocneste si o sa fi o rana vie
Proteinele nu au dezavantaje pentru ca sunt ca si niste suplimente alimentare, numai ca trebuie luate regulat si nu in exces
Scad potenta
Iti recomand sa faci multe exercitii fizice fara proteine.
Eu le fac si toata lumea ma intreaba daca am luat proteine pentru muschi.
P. S: Daca vrei sa ai o sotie fericita in pat, nu lua proteine
Avantaje: masa musculara creste foarte rapid.Dezavantaje: daca nu sunt luate dupa un anumit program/regula s-ar putea sa-ti aduca mari probleme de sanatate.
Avantajul e ca o sa ai 'muschi', daca ai un program strict la sala.Dezavantajul e ca afecteaza ficatul di cate stiu. Dupa parerea mea cele mai bune proteien pentru crestere in masa sunt cele milk & egg.Citeste aici: http://redis.ro/Web/Product.php?ProductId=198