Nici un beneficiu. Grisul contine a. gluten, b. amidon. Laptele contine a.lactoza si b.caseina, grisul cu lapte mai contine de obicei si zahar.
1.Glutenul, proteina, se absoarbe in corp ca atare, nu ca aminoacizi cum se absorb proteinele din produsele comestibile. Prin urmare corpul face anticorpi antigluten, considerand glutenul un microb. Aceasta deturneaza sistemul imun si, in timp, ataca receptorii pentru insulina, microvilii intestinali, oasele, producand diabet, reumatism, obezitate, moarte.
2. Amidonul: inseamna un polimer glucoza, deci va ridica nivelul insulinei, va determina rezistenta la insulina, va produce diabet, obezitate si moarte.
3. Cazeina - este o proteina asemantoare glutenului care produce o dependenta similara morfinei prin formarea de caseinomorfine in creier. Ea se absoarbe tot in masa, nu aminoacizi separati cum ar fi normal.
4. Lactoza. Multi oameni nu au lactaza, enzima care metabolizeaza lactoza, pentru ca este un aliment pentru care omul nu prea este construit sa il consume.
5. Zaharul este mai otravitor decat morfina. Nu are rost sa insist.
Concluzie: beneficiile consumului de lapte cu gris? Se rezolva suprapopularea planetei!
Opinia despre gris s-a schimbat radical in ultimele decenii.Grisul, prin prepararea graului din care provine, a pierdut multi nutrienti.Contine doar calorii.De aceea sunt preferate cerealele (nu cele dulci) care sunt foarte putin prelucrate.
Toata lumea crede ca laptele ne umple de calciu.
http://www.realitatea.net/......08936.html
Singurul raspuns nefiind afiliat in domeniul medicinei este ca ajuta la raporul de calciu pe care il are nevoie corpul uman zilnic.Stiu ca nu este un raspuns elocvent insa na.Iti doresc o seara frumoasa!
Se formeaza in stomac gris cu lapte si nu trebuie sa le mai prepari impreuna
UnCristian94 întreabă: