| LisaJulie a întrebat:

Care sunt cauzele prelungirii ciclului menstrual? Mananc sănătos, fac sport, evit anumite mancaruri fast food și sucuri acidulate! Ar trebui sa ma țină fix de 3 zile!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Meh. Eu nu sunt contra sucurilor acidulate (dar fara zahar).

Insa am comandat un aparat de filtrat apa extrem de puternic. Daca-mi place gustul, nu voi mai cumpara racoritoare.

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu e regula sa tina fix 3 zile, indiferent de stilul de viata.
poate sa tina si 3 si 5 si 7. De-a lungul vieti, pana pe la 50 de ani vei vedea asta.

| Madaxo97 a răspuns:

Niciun ciclu menstrual nu ține fix 3 zile, indiferent de alimentație sau sport. Ciclul menstrual variază între 3-5-7 zile, media fiind 4-5 zile, menstruatia nu e ca un ceas elvețian să vină la fix mereu și să te țină o perioada fixa de timp.

| simplaexistenta a răspuns:

Poate sa tina si 7-8 zile, sa stii! Depinde de la femeie la femeie

| LisaJulie explică (pentru simplaexistenta):

Cum adica, eu stiu ca numai la femeile bolnave care au o boala grava le tine atat!

| simplaexistenta a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu neaparat

| StudentLaMedicina a răspuns:

Cine ți-a spus această informație complet falsă? Este greşit şi orice ai mânca nu o să te țină 3 zile. Poți încerca sterilet cu Progesteron şi menstruația poate dispărea complet după cam 6 luni de la instalare.