| wrzeraaaaa a întrebat:

Care sunt cei mai buni medici care treteaza depresia? dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mopmop a răspuns:

Cel mai bun medic pentru a trata depresia esti TU! Suna ciudat? Nu ar trebui, cine te cunoaste cel mai bine? Cine stie exact prin ce treci?
Avand asta in minte acum urmatorul pas este sa iti gasesti un SCOP. Poate fi absolur orice insa e important sa il identifici si sa te tii de el.
Cel mai lesne scop cred eu este sa cauti o relatie. Sa incerci sa cunosti persoana cu care incerci sa fii alaturi, sa ii vezi defectele si calitatile si sa vezi daca poti trai alaturi de el si de defectele si calitatile afetente. Daca raspunsul e DA, te-ai scos, tocmai ai gasit o relatie normala!

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Un pshiolog + un pshipatru

| Zuzu1991 a răspuns:

Psihiatrii
restul iti dau antidepresive si te programeaza la psihiatru

| StrongHeart a răspuns:

Iisus Hristos este singura raza de lumina cand esti in depresie,dar trebuie sa iti doresti cu toata inima si sa Il cauti.
Poti sa-l cunosti direct prin rugaciune personala, dar el mai lucreaza si prin oameni, fie ei clerici sau psihologi/psihoterapeuti.
Daca ajungi sa Il cunosti pe Hristos, o sa gasesti solutie, indiferent ce problema ai.

| Floridori a răspuns:

Depresia nu se trateaza.In realitate se trateaza simptomele ei.Depinde mult de tine cum inveti sa gestionezi in timp aceste stari si cum poti combina sedintele de psihoterapie (utile pentru a te ajuta sa le gestionezi mai bine) cu tratamentul medicamentos.De asta depinde daca iesi din starea depresiva acuta sau aceasta devine cronica.
Tratamentul este dat intotdeauna doar de medicul psihiatru iar sedintele de psihoterapie se pot face atat cu un psihiatru cat si cu un psiholog specializat in psihoterapie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O gașca happy de friends

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Psihiatrii. De ce? Pentru ca sunt educati mai bine. Stiu medicina si psihoterapie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o sa reușești mare lucru, depresia ta e în stare serioasa, eu in locul tău as alerga zilnic în aer liber undeva într-un parc, pe o pista, oriunde în aer liber, după 30 de zile vei fi alt om, depresia se va ameliora considerabil și vei începe sa gândești mai rațional, nu precum un idiot cum o faci acum, ne ai terorizat cu aceleași întrebări, tu ai probleme grave psihiatrice nu doar depresie, cu antidepresive te vei simți relativ mai ok, dar nu se compara cu alergatul în aer liber care nu doar ca e benefic pentru depresie ci poți elimina complet și anxietatea dacă nu e grava. vrei sa scapi de depresie? Sau sa ajungi leguma de la pastile? Trateaza natural depresia, lasă tu medicii ca și ei săracii au nevoie de alți psihiatrii la rândul lor doar ca nu conștientizează acest lucru. Apoi între timp renunța la dulciuri, la mâncare procesata, fast food, prăjeli, grăsimi și consuma doar fructe și legume, înainte de a te culca fa cât mai mult flotări câte poți tu, dacă nu fa mai puține da in serie, dimineața din nou fa flotări, ginoflexiuni, după te duci la alergat în aer liber, repeți timp de 3 luni de zile ce am menționat eu în acest răspuns și sunt sigur ca te vei simți mai bine. Alergatul im aer liber are o serie de avantaje precum:

Îmbunătățește respirația și ajuta plămânii sa funcționeze mai bine.
Întărește sistemul imunitar.

Imbunatateste circulația cardiovasculara.
Joggingul este printre cele mai bune metode de a slabi.
Alergatul este benefic și pentru întărirea oaselor, dacă alergi în mod regulat.
Alergatul menține o minte mai ascuțită și previne pe termen lung apariția senilitatii sau al Alzheimerului.
Alergatul ajuta la o concentrație mai buna si imbunatateste starea de spirit, si creste încrederea în propriile forte.

Acestea sunt studii făcute de cercetători, deci îți sugerez sa le iei în calcul dacă vrei sa scapi de depresie.

| Goddessss a răspuns:

Nu exista...

| AlexValentinn a răspuns:

Daca ai mentionat de medici, psihiatru ( psihologul nu e medic ). Dar daca vrei cea mai buna si eficienta varianta, ambele pentru cazuri mai grave, dar te-as sfatui sa mergi la psiholog prima oara si psihiatru dupa ce ai fost la psiholog.

| Angeloxd a răspuns:

Psiholog / psihiatru