anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt cele mai bune exerciții pentru a îndepărta grăsimea din jurul burții?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cardio: alergare, mers mult pe jos in ritm alert, urcat de scari etc. Gasesti destule exercitii cardio pe YT.

| RAY a răspuns:

Cel mai bun este sprintul,dar tot degeaba daca suntem pe plus caloric, cand facem sprint consumam rapid zaharul din muschi astfel organismul consuma grasimi, intelegi

sprint nu inseamna mers pe jos, alergare, inseamna o explozie de energie imediata

30 de secunde sprintul, 30 de secunde pauza, asa vreo 5 minute pe zi, vor fi niste 5 minute de neuitat iti garantez, la maxim

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Și despre abdomene ce părere ai? Dacă fac de exemplu 300 pe zi o sa se vadă?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

O mare porcarie, iti sacaie coloana atat, tu baga sprinturi, culturism, vezi sa manci mai putin https://sa-slabim-impreuna.blogspot.com/

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Abdomenele sunt pentru definire, se fac dupa ce scapi de grasimea abdominala ca sa-ti definesti muschii abdominali.

| LupulCarpatic a răspuns:

Dacă vrei să slăbești în primul rând trebuie sa eviti dulciurile mâncarea de la Fast food, sa încerci sa mâncanci mai multe salate și mult mai puțin, și sa alergi sa faci abdomene genoflexiuni și flotări sau sa mergi cu bicicleta și cel mai important este să nu începi sa alergi 10 km de la început o iei ușor ca 2 km, dacă faci exact ce ți-am zis vei slabi destul de rapid cam în 3-4 lunii

| Elizabethblack a răspuns:

Ei bine, eu una mă puneam pe spate, lungită şi mă ridicam cu mâinile împreunate în spatele capului. Cel puţin trebuie s te ţină cineva de picioare, dacă nu poţi să o faci singur. Cred că te-ai prins unde bat.
Ah da! Și dacă vrei să slăbeşti, să dai burtica jos trebuie să bei şi ap cu lămâie. Eu cred că acesta e cel mai bun exerciţiu, dacă nu, treci la alergat. happy Cheers!

| BlueButterfly97 a răspuns (pentru Elizabethblack):

Apa cu lămâie=cea mai mare prostie. Slăbești dar te îmbolnăvești de stomac.