Cele mai eficiente sunt cele bazate pe lecitina. sunt suplimente nutritive. mergi la farmacie si vezi ce iti recomanda acolo, nu lua dupa ureche. prea multe pot dauna!
Nu te baza pe prostiile de pastilele astea. Nu dau nici un rezultat. Cheia rezolvărilor la orice examen important este să înveți mult.E imposibil să nu reții! Nu mai asculta balivernele astea.
Intai de toate concentreaza-te! Fa cat mai multe exercitii de la citit pana la matematica, invata diverse melodii, canta si distreaza-te intr-un mod educativ.In timpul acestei terapii poti folosi lecitina.
Eu iau asta:
http://www.magazin-naturist.ro/......almark--44
nu sunt miraculoase dar poti sa incerci
Lecitinca (am incercat si eu cand am avut bacul si examenul la scoala de soferi ) m-au ajutat foarte mult
Iti recomand revitalum mind, este perfect pentru astfel de cazuri desi este dedicat persoanelor varstnice,
Am citit opinii, cum ca si multi studenti in toiul sesiunii folosesc acest supliment si sunt multumiti ))
Nu stiu si nu ma intereseaza, aceste medicamente sunt folosite in special de catre cei cu un nivel scazut al inteligentei care nu sunt in stare sa invete pe puterea lor si au nevoie de ele.
acris întreabă:
anonim_4396 întreabă:
connectedbylight întreabă: