Incearca ceaiul Canadian Tea.Se gaseste pe net si la Catena.E destul de eficient daca bei trei cani pe zi inainte de masa 1-2 luni de zile
Numai bine!
De asta fugiti dupa diete miraculoase, ca nu stiti sa aveti grija de corp. Cat crezi ca poti sa bagi pastile? Cat crezi ca te ajuta sa te mentii fara efecte adverse? O sa bagi ani de zile doar ca sa iti mentii silueta, si ce o sa se intample dupa? Schimba-ti modul de viata daca te deranjeaza starea fizica, niste chestii simple de care trebuie sa stai departe sunt sucuri acidulate, zaharuri, prajeli, grasimi, mananca legume pe grill, in combinatie cu carne fiarta, carne de peste, piept de pui fiert, sau la gratar, carne de curcan, combini, ca sa nu ti se para sec ca mananci doar "carne fiarta" si atat, iaurt maxim 1.5%grasime, bananele sunt foarte satioase si tin de foame, fructe, in loc de dulcuri, dar si acelea, mananca-le doar dimineata pana in ora 10:30, poti manca si carne, si sa arati bine, crede-ma legumele la grill sunt surprinzator de bune. In plus, fa sport, ia-ti acest angajament fata de tine, uite niste exemple, vad la multe fete, care slabesc fara sport, cum muschii nu sunt dezvoltati, deoarece, daca slabesti fara sport, pierzi si masa musculara nu doar grasime, si aici se inseala multe persoane, de asta vezi unele tipe fara "fund in pantaloni", ca au pierdut din masa musculara odata cu grasimea, fara sport chiar pierzi masa musculara. In schimb cu sportul in paralel, poti creste masa musculara, nu in modul acela accentuat, pur si simplu, iti imbunatatesti formele sa zic asa, fese, picioare, talie, si asta va face o diferenta imensa. Totul depinde de ambitia ta. Eu dimineata la 5 sunt afara la alergat, deja e obicei am mai mult de 5 luni de cand practic asta, plus ca si muncesc, daca eu care stateam la pc cu pepsi la 2.5 si punga cipsuri si shaorma zilnic am putut, poti si tu.
Pastilele de slabit vin cu un efect negativ major, imediat cum le opresti, incepi sa iei in greutate, mai mult decat ai pierdut.
Tu nu vrei sa pricepi nimic :)).
https://www.tpu.ro/sanatate/la-ce-sa-renunt-ca-sa-slabesc-rapid-o-luna/
Sigur
de la Herbalife
https://www.herbalife.ro/
DAR, marele DAR, ei vand si pastile, dar mai mult vand mancare super-sanatoasa si care nu ingrasa, adica v-a trebui sa faci o dieta cum o sa ti se spuna acolo
PS sunt SCUMPI de ustura, insa totul e sanatos
Eu iti recomand sa mergi la un medic nutritionist bun care sa iti faca un regim alimentar pe o durata de timp.
Slabitul asa fortat este boala pentru organism
Cum pana mea sa crezi ca niste pirule te poate slabi? ele nu fac nimic dar tu cand le consumi crezi ca sunt bune si iti faci tu foamete si rahat de genu exact ca in cazu "te gandesti la raceala mult timp te vei racii" si hai sa o luam si logic 1 pirula de 1 gram cum poate slabi minim! 100 grame? mai bine bagi un deficit caloric si ceva sport e vei slabi mult mai mult decat cu prostiile alea
Daca pastilele de slabit ar functiona, nimeni nu ar mai face sport atata timp sau ar mai tine diete si toata lumea ar lua pastile. Pastilele respective nu functioneaza (sau cel putin nu singure ci insotite de alimentatie corespunzatoare si sport). Am avut cateva cunostinte care au incercat numeroase pastile si au cheltuit banii degeaba. Reclamele la pastilele de slabit pe care le vezi tu sau pozele cu "before" and "after" sunt numai ca sa atraga clienti. E valabil si la cele foarte scumpe. Da, pastilele functioneaza si slabesti cu ele dar ...nu singure
Mai bine iti faci tu o dieta. Mananci paine integrala. Tii posturile de peste an, miercuri, vineri. Nu mananci pana te saturi. Te opresti din mancat inainte sa te saturi. Si gandeste-te ca nu trebuie sa fii scandura. Ideea este ca trebuie sa mananci ceea ce ai nevoie, adica vitamine si alte chestii. Dar iti spun, painea integrala, cerealele integrale, astea sunt baza. Mananci la orele stabilite, de trei ori pe zi, nici prea mult, nici prea putin. Echilibrat. Daca tii cura aspra, apoi cand te scapi la mancare e nasol. Si nu mai scapi de chestia asta. Apoi trebuie sa mai si iesi afara minim 30 minute, plimbare. Miscarea iarasi e buna. Dar nu in exces la fete. Fitness, alergat, etc. Nici sa tii cot cu baietii nu trebuie pentru ca iti pierzi feminitatea, si nu te dezvolti corect. Apoi e si viata sexuala. Cine se exploateaza la maxim, e logic sa fie prea gras sau prea slab.
Te as sfatuii sa nu iei. Poti sa mori de la ele. Daca tot vrei sa slabesti du te la sala e cea mai sigura metoda.
Nu prea sunt. Poti incerca un inel in burta, studentie, sport sau te muti in Africa. De la toate slabesti