| Ariyana a întrebat:

Care sunt cele mai bune suplimente de calciu? Am 14 ani,consum lactate(lapte de capra-considerat mai bun decat cel de vaca,iaurt-desi am intolerante cateodata,branza de vaci, urda)si totusi nu asimilez destul de bine.As vrea sa stiu care sunt niste suplimente bune de calciu(care sa se asimileze foarte bine)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Bei multa coca-cola si energizante? Ai mare grija cu porcariile de genul asta, ca iti sufla calciul din oase de zici ca nu e adevarat.

| Ariyana explică (pentru KodrutZ):

Nu beau deloc coca-cola si energizante de 3 ani incoace.Si nu consum fast-food deloc, de asemenea.

| KodrutZ a răspuns (pentru Ariyana):

Cam ce maninci de obicei? Incearca sa stai mai mult la soare, ca tot e sezonul acum. Desigur ca trebuie' sa ai grija sa nu te arzi, dar razele solare ajuta la fotosinteza... aaaa, asimilarea vitaminei D.winking

| Ariyana explică (pentru KodrutZ):

Carne alba(pui,curcan),mult peste,paine de secara,fructe, legume, spanac, fasole rosie, cartofi dulci si zilnic supe.

| nodeerskulls a răspuns:

Iti recomand Osteocare.

Eu am avut o carenta grava de calciu+magneziu+zinc ca urmare a unei tulburari alimentare acum ceva vreme, si suplimentele astea chiar m-au ajutat sa-mi pun din nou organismul pe picioare.

Cura e de doua pastile pe zi de o luna, dup-aia pauza o luna si tot asa.

Vitamina D, de asemenea, ajuta la asimilarea calciului in organism.

Totusi, ai grija sa nu depasesti DRZ de calciu, altfel o sa ai probleme gen constipatie.

Întrebări similare