| jo a întrebat:

Care sunt cele mai periculoase locuri in care poti sta in curent si ti se pot intampla lucruri nasoale?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ben. a răspuns:

Pe botul unui MIG.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te ia valul ai incurcat-o! Nu conteaza ca e Triunghiul Bermudelor sau Baicoi.

| Gabry a răspuns:

Eu cred ca in metrou te ia rau curentul!
Mama merge zilnic cu metroul la servici si o trage curentul de o doare o zi capul si sta cu vata cu spirt in urechi!

| spiritul a răspuns:

Pe culoar la tren cu geamul deschis

luciana
| luciana a răspuns:

In tramvai sau autobuz, ( toate geamurile deschise ), -dar nu ai ce sa faci, decat stand cat mai in fata cu putiinta, in metrou, la fel e totul deschis si mare curent in statii si pe holurile lui, si mai nou in policlinici (unde sunt toate geamurile de pe toate nivelele deschise )si pleci mai bolnav decat ai intrat ...colegul meu de la serv. personal ( pe atunci ), - a facut paralizie faciala de la curent si asa a ramas multi ani... Numai bine, Lucien.

| Ruxy a răspuns:

In tren, cu capul pe geam...hee hee am patit-o rau de tot...