Cele mai sanatoase fructe am auzit ca sunt bananele si kivi dar in fine iti recomand ceea ce beau si eu:suc de portocale de banane(amestecate)si kivi separat.Cel mai delicios este sucul de pepene, vara este racoros si plin de vitamina B.In fine, fiecare cu gustul lui. Funda(n-am niciuna)?
Marul, morcovii, banana, si cam aproape toate fructele. si portocala. si mandarina
Legume poti incerca si : rosii,morcovi si mere amestecat, suc de varza, de telina(recomand!) si de cartofi.
Fructe
Pepenele: bogat in vitamina C si caroten, contine o cantitate mare de fibra, are putine calorii;
Portocala: contine vitamina C si acid folic, fibra. Pentru a obtine maximul de elemente nutritive in loc de suc, este preferat sa se consume intreg fructul;
Grapefruit (alb sau roz): bogat in vitamina C si caroten, contine o cantitate mare de fibra necesara pentru reducerea colesterolului, de asemenea este bogat in phytochimicale;
Caisele: Sint foarte bogate in beta-carotida, potasiu si fibra; de asemenea, au vitamina C. Caisele uscate nu contin vitamina C, dar, in schimb, au mult fier.
Legume
Spanac: importanta sursa de beta-caroten, vitamina C, acid folic, fier, potasiu si calciu;
Cartofi: bogati in potasiu, vitamina C, beta-caroten si fibra;
Morcovi: continut bogat de beta � caroten si fibra;
Ardei gras rosu: o sursa importanta de vitamina C, beta-caroten, si fibra.
Cele mai sanatoase, in functie de locuri sunt :
1. Portocalele
2.Merele
3.Bananele
4.Kiwi
5.Ananas
6.Struguri
Poti face un suc deosebit cu toate acestea la un loc, nu separat.
Morcovii, portocalele :d majoritatea contin vitamine, depinde si ce preferi tu.
Fructe: portocale, grapefruit, mere, struguri, mandarine etc. in ordinea asta;
Legume: morcov ( preferatul meu), http://www.terapii-naturiste.com/retete/sucuri/sucuri_legume.htm. Numai bine.
Bună.
Toate fructele și legumele sunt sănătoase, de aceea este recomandat să facem apel la ele, zilnic.
Combinația o faci tu, cum îți place.
Pa, pa.
Elena321 întreabă:
anonim_4396 întreabă: