| TIb a întrebat:

Care sunt cele mai tari tigari?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Gitanes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de gust. mie asa mi se pare

| MoNsTeR a răspuns:

Carpati fara filtrulaughing

| Seline a răspuns:

Dunhill, Davidoff.

Răspuns utilizator avertizat
| adi4ever a răspuns:

Plugarulaughing

| alecs871 a răspuns:

Dansand cu lupii.

| LaMisto a răspuns:

Daca te referi la continutul de nicotina cred ca davidoff gold, marlboro rosu, prince si am fumat odata o tigara (nu stiu cum se numea) sigur nu exista mai tare ca aia. Daca te referi la cele mai "bune" tigari dupa parerea mea winston slim bleu pentru femei si prince pentru barbati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kent 8, winston blue, marlboro filter plus, pall mall blue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele mai tari sunt tigarile de contra-banda!winking

| HellGirl_1974 a răspuns:

Cate tampenii spun unii. straight face
Kent 8, Winston blue sunt tigari tari?
Ma intreb daca oamenii care au zis tampeniile astea fumeaza, sau sunt singurele tigari de care au auzit rolling eyes
Din magazine obisnuite, Davidoff classic si Dunhill negru sau Dunhill rosu(scurt).
De la Immedio sau alte magazine unde au si trabucuri, si tigari din foi puteti sava cumparati Sunday's Fantasy (are 1 mg nicotina) si Djarum Black sau Cherry (si alea tot 1mg). Tigarile cu mai mult de 1 mg de nicotina nu se pot comercializa in Romania.

| luisika a răspuns:

Morelaughing

Întrebări similare