Moleseala
plictiseala
slabit
slabirea capacitatii creierului
o senzatie puternica de foame mai ales daca erai obisnuit sa mananci mai mult
Foarte proasta.Presupun ca vrei sa incerci.Si nu iti recomand.Recunosc ca majoritatea sunt mai grasi chiar si obeji si vor sa slabeasca dar slabesti numai daca mananci mai putin, respecti mesele, mananci putin, nu dupa ora 18:00 si in niciun caz dulciuri. daca nu mancci aeste zile nimic pot aparea mai mari conplicatii cum ar fiimbolnavirea stomacului, si chiar daca tu crezi ca nu este o priblema si nu mai mananci interval mai lung de zile se poate si sa apara,, moartea"nu te juca!
Nu e bine sa nu mananci atat. Nu stiu, ca n-am incercat, da oricum nu e bine.
Corpul uman e singura masinarie biologica ce poate functiona si fara combustibil cel mult, intre 30-45 de zile!
Pe o perioada de 5 zile efectele sunt minime in primul rand slabesti!
Dar pun pariu ca n-o sa rezisti tentatiei de a manca!
Poti face o gastrita sau un ulcer cat sa tii regim luni la rand. Depinde de organism, cedeaza intai unde e mai slab. Eu n-as face asemenea teste asa aiurea.
Daca vrei sa faci o cura de dezintoxicare, trebuie sa te documentezi bine, am citit despre cazuri in care pacienti cu cancer au tinut 40 de zile fara mancare, doar cu apa la discretie si s-au vindecat, dau au fost sub supravegherea unui medic.
Daca o faci pentru a slabi, nu este indicat deloc, dai peste cap metabolismul, si cand vei incepe iar sa mananci vei asimila si depune f repede sunculita.
Ca efecte, stari de ameteala, nervi, dureri de cap, ti se usuca cerul gurii in cazul in care nu consumi apa, iar senzatia de foame nu se accentueaza odata cu trecerea zilelor, ci dimpotriva este mai acuta in prima zi si scade in intensitate in zilele urmatoare, mai greu e de luptat cu setea, in cazul in care te abtii si de la apa. Dar foarte bine poti sa nu ai nici unul din aceste efecte si sa rezisti mai bine decat te asteptai. Dar pana la urma, pentru ce vrei sa te abtii aceasta perioada?
mtz întreabă:
StevieGerrard întreabă:
anonim_4396 întreabă: