| ღCuteღKissesღ a întrebat:

Care sunt fructele si legumele voastre preferate? Pe care dintre ele la consumati zilnic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonima264 a răspuns:

Fructele preferate:
-Ananas
-Banane(consum zilnic)
-Capsuni
-Zmeura
-Portocale
-Mandarine
-Piersica
-Mere(consum zilnic)
-Nectarina.(consum zilnic)
Legumele preferate:
-Castraveti(consum zilnic)
-Morcovi
-Rosii(consum zilnic)
-Conopida.

10 răspunsuri:
| MyMindRules a răspuns:

Fructele mele preferate sunt rodia, perele si ananasul, iar legumele sunt rosia, ardeii si morcovii.Le consum destul de des.
Funda?

| andrei123 a răspuns:

Pepenele galben/rosu. nectarinethinking rosii castravetithinking

| Dєєa a răspuns:

Fructele: Merele, perele, prunele, piersicile, caisele, gutuile, ananas, kiwi, portocala, cirese, visine.
Legume: Castraveti, rosii, conopida, morcovii, ardeii, varza, ridichele, ceapa/rosie.
fundă?

| Stefan_Bagdan_1985 a răspuns:

Sal'tare! Imi place sa raspund la aceasta intrebare.Eu mananc fructe in functie de anotimp.De exemplu,vara mananc la pepeni pana nu mai pot sa respir, fiindca imi plac foarte mult, aia rosii, aia galbeni nu imi plac ca nu mai au gustul care imi place mie, mi se par innecaciosi...in fine,deci cel rosu imi place cel mai mult,dupa aceea,nectarinele,dar cele tari si rosii,dupa, piersicile(mai putin), ciresele(am mancat odata cu tatal meu, la tara, o galeata de 15 litri),visine,pe astea le folosesc mai mult la tarta aceea de visine,fenomenala(imi place mult de tot gustul dulce acrisor,dar si dulce amarui),capsunile,merele acelea verzi,care sa fie gen "crocante",tari si suculente,mananc mai tot anul,ca se gasesc tot timpul in piete,iarna,ca na,e o datina la noi romanii sa avem de sarbatori fructe exotice precum:bananele,dar nu numai iarna,portocalele,mandarinele. Aaaa,si chiar daca nu este fruct,mananc vara foarte des,porumb fiert(Hmmm,yammy-yamm).Cam astea la fructe. Legume:rosii,foarte bogate in vitamine,la fel si ardeii grasi, castravetii, mai putin la capitolul vitamine, dar sunt buni la hidratare, fiind bogati in apa(80%),ceapa verde,usturoiul verde, patrunjel, morcov, telina, astea 3 bune la ciorbe sau supe, dar si crude sau suc fresh.Asaaaaa,si ce ar mai fi? AAA,cartoful,nelipsitul cartofior,bun la mai toate mancarurile,mai ales carofi prajiti pai(yammy-yamm),maslinele sunt iar foarte bune,si daca mai faci si o salata din rosii, castraveti, salata verde, ardei gras si ce mai vrei tu sa pui, mie imi place sa pun niste paine prajita(crutoane) si piept de pui condimentat bine si pus la pe gratar.Ca m astea, ce sa zic, deci legumele si fructele comune, care le consuma mai toata lumea.Sanatate,ca-i mai buna decat toate, si bafto dello delloooo!

| happygirll a răspuns:

Rosiile si morcovii le consum in fiecare zi, dar cele care imi plac dar nu le consul zilnic sunt pepenele verde, piersicii, merele si ciresele.

| Shìzuko a răspuns:

Fructe:
mere-piersici-banane-lamaie
Legume:
ardei-rosii-salata-castraveti

Astea sunt

| DariusDaniel a răspuns:

Fructe:Mere,Pere,Cirese,Struguri,Nuci
Consum zilnic: Mere si Nuci
Legume:Rosii, Morcov, Ceapa, Pepenele Rosu, Ardei
Consum zilnici:Rosii si Ceapa

| Raluu1801 a răspuns:

Unde gasesc cirese in acest sezon? Sora mea e gravida și are pofte?

Întrebări similare