anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt motivele pentru care ne stingherim sa ne facem un control de rutina? Oare nu este mai importanta sanatatea?

http://www.eva.ro/......28543.html

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Dau o geanta pe sanatatea mea, Paris? Yey. nu asa stau prioritatile.

Nu ma stingheresc. Merg la control la fiecare 6 luni, doctorita ma adora si eu pe ea. Uneori ne si injuram ca nu vreau sa fac un copil. Dar e ok.happy

Ca motive? In primul rand este ignoranta. Apoi nu exista educatia din familie care sa te obisnuiasca cu mersul la ginecolog. Apoi, sunt unii doctori total deplasati. Si tot asa.

| Paris a răspuns:

Mai, eu nu cred ca e vorba ca ne stingherim. uneori mai este si vorba de bani. ca parca atunci cand te gandesti ca trebuie sa dai vreo 2 milioane sa iti faca un control si o ecografie, te gandesti ca poti face multe altele pentru tine. o pereche de blugi, o geanta, niste jucarii pentru copii. Nu-i corect, nu-i bine, dar, astia suntem, ce sa facem?