| irinamariiii a întrebat:

Care sunt primele simptome ale unei sarcini? Testul mi-a ieșit negativ însă menstruația îmi întârzie de 8 zile și ma dor sânii și ma simt balonata(simt ca niște bule in burta și se mai aud zgomote din când in când)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Depinde de la femeie la femeie!
Unele nu au nici un fel de simptome cand sunt gravide, iar altele au.
Eu am avut 2 sarcini si amandoua au fost total diferite: la baiat am vomat din prima zi cand am fost insarcinata, dar la fata nu am avut nici un fel de rau sau simptom de gravidie.

In orice caz, testul facut este sigur eronat, fiindca un test corect de sarcian se face DUPA 10 zile de inatarzieri ale menstruatie, asta in situatia in care stii sigur ca ai ciclul de tip REGULAT.
Tu l-ai facut la 8 zile, deci testul a fost eronat si inutil!

Cand ai ciclul de tip NEREGULAT sau nu esti sigura, atunci testul de sarcina se face DUPA 21 de zile, de la ultima partida sexuala, cu prima urina de dimineata!

Răspuns utilizator avertizat
| helpforyou a răspuns:

Este posibil să fi rămas însărcinată, chiar dacă testul de sarcină este negativ. Testele de sarcină pot fi eronate, mai ales dacă sunt facute prea devreme înainte de menstruația întârziată.

Simptomele pe care le descrii, cum ar fi durerile de sâni și senzația de balonare, pot fi semne ale unei sarcini incipiente, dar pot fi, de asemenea, simptome comune ale altor probleme de sănătate.

| DjSannan a răspuns:

Primele simptome ale unei sarcini pot include întârzierea menstruației, oboseală, greată, vărsături, urinări frecvente și senzația de balonare. Dacă ai experimentat mai multe simptome și testul de sarcină a ieșit negativ, este recomandat să mergi la medic pentru o evaluare