| RaulMA a întrebat:

Care sunt principalele simptome de sarcină cel mai des întâlnite in prima luna?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Aimwork a răspuns:

Pai ciclul neregulat! Varsaruri si greturi
Schimbari de dispozitie
Sani durerosi sau umflati
Oboseala
Urinari frecvente
Pofte
Respiri greu...
Mult succes! Sau ar trebui sa spun ghinion? xD

| Elena9328 a răspuns:

Primele simptome pot varia de la femeie la femeie în intensitate, frecvență și durată. Și anume :
Sâni măriți și întăriți. Sânii îți vor fi primii vestitori ai unei sarcini.Deja după primele 2 săptămâni de la concepție, deci chiar înainte de data următorului ciclu menstrual, schimbările hormonale ce se petrec în corp în ultimele 14 zile se vor simți și în sâni care se vor întări, vor fi sensibili la atingere, își pot mări volumul său îi poți simți mai "plini", cu o consistenta mai mare decât îi știai în mod normal.
Oboseală
Dureri pelviene sau sângerări ușoare
Greața /vărsături
Aversiune sau pasiune pentru unele alimente
Dureri de cap
Constipație
Schimbări de dispoziție
Amețeală și leșinuri
Lipsa ciclului menstrual

| GabiDumitrescu a răspuns:

Cel mai important simptom: boul bataus care te-a lasat gravida gaseste un motiv sa se desparta de tine si se face ca ploua.

| MellissaOllivia161024 a răspuns:

Bună
Eu sunt însărcinată în 3 luni și dacă nu as fi făcut test de sarcina care sa iasă pozitiv nici nu as fi știut ca sunt însărcinată
Deci n am avut nici măcar un simptom, doar ca nu mi-a mai venit menstra și am spus ca e de la stres
Deci difera foarte mult de la femeie la femeie
Cel mai sigur fa un test de sarcina
Mare grija și orice ar fi cu Dumnezeu înainte și sper sa fii o persoana împotriva avortului. Sa fii fericita

| corbulalbrosu a răspuns:

In primele 2-4 saptamani de dupa fecundarea ovulului de catre un spermatozoid, NU EXISTA absolut nici macar 1 singur simptom de sarcina. Singurul indiciu, dar care nu reprezinta un ''simptom de sarcina'' este reprezintat de neinceperea menstruatiei. Simptomele de sarcina reale pot sa apara insa nu in cazul fiecarei femei insarcinate, de prin a 6-7-a saptamana Sanatate!

Întrebări similare