| UnderLife a întrebat:

Care sunt putin mai daunatoare tigarile electronice sau tigarile normale?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Evident ca cele electronice! http://www.intellicig.ro/......lectronica

| Veme a răspuns:

Tigarile normale sunt mai daunatoare intrucat principalul factor responsabil de cancer la tigari este gudronul (din fum) care nu exista la tigarile electronice. Oricum, cel mai bine n-ai folosi de nici unele.

| IonutAxi a răspuns:

Cred ca tigarile normale, parerea mea. Asteapta si alte raspunsuri si ai sa vezi

| codrinstefan2103 a răspuns:

Eu n-aș fuma aburul ăla nici să-mi dai bani. Prefer țigara normală că habar n-am ce chimicale bagă ăștia în lichidul ăla să-i dea toată nația de arome și tării.

| わたなべ久美子 a răspuns:

Tigarile electronice sunt mai cancerigene decat cele normale. Eutias recomanda sa fumezi (daca fumezi ) tigari normale si nu cate un pachet pe zi. Bafta!

| Pitbull305 a răspuns:

Amandoua dar, cela normale cred ca sunt mai daunatoare.

| MrOvidiu a răspuns:

Cele electronice pentru ca sunt facute special sa nu dauneze

| UnderLife explică:

Se bat cap in cap raspunsurile

| Marius02 a răspuns:

Cele normale. mai bine lasa'le de tot happy

| Predescu_Elena_1988 a răspuns:

Daca fumezi lichide care nu stii ce s cu ele si facute pe vapor, clar sunt mai daunatoare cele electronice, incearca lichide Ovale, gasesti aici : www.e-fumat.ro

| mazzury a răspuns:

Eu fumez de 5 luni electronice si deja simt o schimbare in bine. Am luat una de aici http://www.tigaraelectronica24.com si un lichid foarte bun de la Dekang. Am ajuns de la 2 pachete pe zi la doar cateva la cafea si spun sincer parca ma simt mai bine si cu mai multi bani in buzunar. Cel mai bine te lasi de fumat total sau incearca electronice, iesi mai ieftin per total