| nucă a întrebat:

Care sunt reactiile adverse dupa o anestezie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Puffulets a răspuns:

Voma si durere de capbig grin

Răspuns utilizator avertizat
| NoName0011 a răspuns:

Depinde de la persoana la persoana!
Depinde si de felul anestezie...una locala nu are nu stiu ce reactii adverse, eventual durere la locul respectiv( ceea ce se rezolva cu un calmant) sau nimic.Anestezia generala e mai dificila!, eu una am avut o astfel de anestezie ( reactie adverse nu am avut, mi-am revenit din anestezie si am fost putin ametita...care mi-a trecut in maxim o ora) dar se poate sa ai dureri de cap, voma, iar in cel ma rau caz reactie alergica la anestezie ( umflarea limbi, cam rar), dar depinde si cate ore ai stat sub anestezie! si cel mai mult conteaza cat este organismul tau de puternic)!

| Agenta004 a răspuns:

Unele efecte ale anesteziei pot dura mai multe ore după intervenţie. Dacă aţi primit anestezie locală sau regională nu veţi avea control asupra muşchilor din zona cu pricina, care va fi încă amorţită. Alte efecte secundare includ greaţă şi senzaţie de vomă - în cele mai multe cazuri, acestea pot fi tratate şi nu durează mult sau scăderea temperaturii corpului (hipotermie). După o anestezie generală e posibil să simţiţi confuzie şi dezorientare. Aceste efecte sunt fireşti şi va dura o vreme până să dispară complet.

| GarryOfLivia a răspuns:

Dupa anestezie vomiti te doare capul ametesti si daca e anestezie pe tot corpul nu locala trebuie sa tii capul nemiscat 2 ore nu stiu de ce mi se pare ca sa nu te doara gatul

| Felys a răspuns:

Eu dupa o anestezie generala in afara de stare de voma si dezorientare, am mai avut si un fel de tremurat al corpului care aduce din cate am inteles cu sevrajul, in fond si anestezicul este un drog si in momentul cand incepe sa iasa da aceste senzatii de tremurat al corpului

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O stare de rău general, dureri de cap, senzații de vomă ori să nu se întâmple nimic.
Pa, pa.

Întrebări similare