Șansele tale de a crește în înălțime la 22 de ani sunt de 0% deoarece băieții se opresc din creștere la 16 ani!
Sa meargă în armata. Nu glumesc. Pina la 22, creșterea se oprește, orice ai face.
Eu am mers, datorita liceului făcut la seral, tirziu în armata, la 22 în loc de 19. Ma oprisem din creștere pe la 20. Aveam 1, 98, și îmi era destul, dar tatăl meu ma tachina uneori ca în armata voi mai pune 3-4 cm. Nu voiam sa trec de 2 m, Dar asa a fost. 4 cm în plus într-un an, asa ca acum am 2, 02.
Nici una, in inaltime se dezvolta o persoana doar cat este programat genetic nicidecum exercitiilor fizice de nici un fel.Multumeste-te cu ce ai si sport faci doar pentru intretinere
Poate ca întreabă pentru prietenul ei, mai ales dacă e și ea înaltă.
Eu zic sa răspundem la întrebările puse, nu sa despicam firul în patru sa vedem de ce a fost pusa întrebarea.
In fine, nu cred ca merge asa cu inaltimea. De la 20 de ani nu mai poti creste.
Cine a spus ca e pentru mine? Ți s-a făcut foame și te trezești comentând aiurea?
Da, oricum e cea mai proasta intrebare. Dupa 20 de ani corpul nu mai creste.
La mine a mers, cu armata. 4 cm după perioada de creștere, e ceva. Și tatăl meu stia ceva, odată ce mi-a zis. E clar ca nu am fost un caz singular.
Atunci am aflat ceva nou.
Pai vezi? .
Cresterea se opreste deja in jurul varstei aleia. Nu mai sunt sanse prea multe sa creasca. Cel mult 4-5 cm, dar e mult si atat.
anonim_4396 întreabă:
User252426 întreabă: