| Bro4555 a întrebat:

Care sunt sansele sa faci cancer la piele din cauza unei alunite rupte? Am fost la medicul de familie si m-au trimis la Bucuresti ca sa o operez, ei spun ca nu prezinta vreo simptoma momentan, dar mi s-a spus ca trebuie operata, fiindca e mare si mereu se va rupe, din cate am inteles trebuie luata cu tot cu pielea din jur, iar in Tulcea, orasul din care sunt nu mi-a fost recomandat sa ma dau pe mana dermatologilor nostri. in cazul in care evolueaza se mai poate face ceva? Ce simptome ar trebui sa prezinte? stiti cum e. nu oricine isi permite o operatie de genul, cel putin eu nu, momentan..mai ales ca mi s-a spus ca momentan nu a evoluat foarte negativ.
Inca ceva, azi am stat in soare, am avut ceva de lucru, cu tricoul pe mine (alunita e fix deasupra inimii) si parca ma arde putin. nu stiu daca e de la alumita sau mi se pare.
Se poate muri din chestia asta? nu radeti, e o chestie care nu ai vrea sa o patesti laughing. multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Donsavas a răspuns:

Cancerul nu apare brusc. Evoluează în timp. Trebuie protejat și îngrijit organismul, nu îndopat cu pastile și tratat cu operatii brutale. Eu zic sa Iti strângi bani și sa faci acea operație banala de înlăturare a alunițelor pentru a împiedica orice anormalitate posibila din corpul tău sa iasă la iveala. Nu sta în soare, nu folosi creme și atenție mare la hainele pe care le porti, produsele cu care le speli și te speli. Astea Îți pot aduce probleme.