Altii mananca din gunoi si nu au nici pe naiba si tu te vaiti de un biscuite! Da fructele din pom cand le mananci nespalate cum e? Nu ai stat niciodata cocotat prin pomi la mancat de cirese? Voi v-ati pierdut copilaria bai copii, pacat!
Daca mainile tale sau mancarea sau pastila pe care ai inghitit-o erau contaminate cu virusul hepatitei A atunci sansele sunt de 100%, daca nu atunci sansele sunt 0. Spalatul pe maini are caracter preventiv si o facem in anumite circumstante, in special inainte de a manca sau de a ne sterge la ochi tocmai pentru ca nu avem capacitati native de a depista bacteriile si virusurile care ne-au contaminat mainile intre timp. Astfel nu intotdeauna cand mancam cu mainile nespalate ne imbolnavim de Hepatita A, putem sa ne contaminam cu niste paraziti intestinali in alte cazuri, de exemplu, dar tocmai pentru ca nu stim daca suntem sau nu contaminati si de ce anume suntem contaminati, procedura sigura este sa ne spalam pe maini inainte de manca, sau de a ne sterge la ochi, sau dupa ce am stranutat sau ne-am suflat nasul, sau inainte si dupa ce am folosit toaleta.
In cat timp apar simptomele si care sunt acestea?
In cat timp apar simptomele? si care sunt?
Uite ai aici to ce-ti trebuie: http://medlive.hotnews.ro/......ament.html
Am mancat de sute poate mii de ori cu mainile murdare si ii multumesc Domnului, nu am patit nimic inca.
Depinde se sistemul tau imunitar daca vei lua sau nu hepatita A.
Dar, probabilitatea sa fi luat aceasta boala sunt de, stiu eu, 20-30 %.
Pai depinde daca biscuitele l-a mestecat deja cineva inainte si pastila daca era de la gunoi sau nu...
Biscuitele era am meu personal nu a mai atins nimeni la fel si pastila insa fiind in spital printre copii cu hepatita imi este frica sa nu fi luat si eu