| tarcla a întrebat:

Care sunt semnele alcoolismului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Dependenta permanenta de bauturi, incapacitatea de a se abtine de baut, etc.
In lipsa bauturii: tremurare, comportament ilogic, panicare, nervozitate intensa, irascibilitate puternica etc, care incetesc imediat dupa consumul unei cantitati (chiar mici) de bautura alcoolica.

eileen
| eileen a răspuns:

Nu te trezesti din pat pana nu incepi ziua cu alcool, esti nervos tot timpul, nu mananci cum trebuie, tremuri.

| N538961518 a răspuns:

Tremuratul, baut zilnic, retardarea...neuroni prajiti la greu.

| yoanna73 a răspuns:

Nu trece nici ozi fara sa bei.si tremuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Studiile au aratat ca exista semne de atentionare pe care le poti observa in cazul in care crezi ca ai o problema cu bautura. Gasesti scuze pentru a bea? Simti nevoia sa bei? Nu poti reduce sau inlatura alcoolul din viata ta? Violenta declansata in urma unei discutii in contradictoriu cu alta persoana despre problemele tale legate de bautura sunt semne care ar trebui sa alarmeze. Daca te surprinzi consumand alcool pe ascuns, daca nu mananci, daca nu mai ai grija de aspectul tau sau daca tremuri dimineata sunt de asemenea semne.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei ce mai faceti? de vreo luna simt mereu nevoia sa beau ceva tare, nu stiu de ce dar ma face sa am incredere in mie iar acum nu este zi sa nu simt ca nu pot sa am incredere in mine decat daca beau sunt astea semne ca devin dependenta?

Întrebări similare