In caz de nu stiai, crersti pana pe la 21 de ani.
Depinde acum, poate sa fie si ceva genetic.
Dar cum zici ca tatal e mai inalt, e posibil sa mai cresti.
Poti sa te apuci si de inot, ajuta.
Pune bigu pe fata sa vezi ce barba deasa si uniforma o sa ai peste 2-3 ani.
Acum sper sa intelegi repede ca degeaba arati ca un barbat daca nu ai o atitudine de barbat.
Nu exista niciun semn. Fiecare organism se dezvolta diferit, si totul depinde de structura ta osoasa. Hai sa-ti explic. Oscioarele alea ale tale, au niste canale, care atata timp cat raman deschise, pot determina alungirea constanta a oaselor. Cand canalele alea se inchid (la o anumita varsta, care variaza la toti oamenii), poti sa faci tu cat baschet vrei, poti sa faci orice, dar nu mai ai cum sa cresti. Asta cu "cresti pana la nu stiu ce varsa daca esti baiat sau fata", nu e universal valabila, variind extrem de mult pentru fiecare persoana. Deci nu te mai ingrijora, pentru ca ce vrei tu sa schimbi oricum nu sta in puterea ta. Unii castiga loteria genetica, altii nu. Nu ai ce face, in afara de a te resemna cu ideea si de a te accepta asa cum esti
Am avut acest "puseu" cum ii zici tu prin clasa a 9-a sau a 10-a. Acum depinde de fiecare. Sunt persoane care se dezvolta si intr-a 11-a. Chestia cu barba nu tine neaparat de varsta asta. Eu am 20 de ani si am barba, doar ca in unele locuri foarte rara. La 16-17 ani abia aveam 3 fire. Daca nu ai avut inca un "puseu" de o crestere cam de 10-15 cm intr-un an, nu ai de ce sa iti faci griji, va veni si momentul ala.
anonim_4396 întreabă: