Pai, trebuie sa te duci la doctor, sa sa il rogi sa ti-l scoata Dupa aceea o sa te dea cu un spray pentru dezinfectare, iar in maxim 1 saptamana esti gata Poti sa iti pui piercing-ul inapoi in limba, daca l-ai dezinfectat. Iti spun din propria experienta
Bună!
Vezi aici ce şi cum,
http://www.topfeminin.ro/moda/accesorii/piercing+in+limba
Te pup!
Am citit toate siteurile alea, nu imi apare ce vreau eu. Daca stie cineva din propria experienta ..semnele din care iti dai seama ca pierceul pentru limba s-a infectat
Mai, eu am avut pierce in limba, dar de infectat nu s-a infectat, asa ca n-as putea sa-ti raspund exact.
Dar, in teorie, limba ar tb sa fie f umblata, si sa iasa un lichid albicios pe langa tija pierce-ului.
Ce ti se intampla mai exact, de iti pui astfel de intrebari? Adica... e normal sa ai limba umflata si f dureroasa timp de vreo 2 saptamani... Eu n-am mancat mai nimic o saptamana (eventual o banana cu mare greu, sau pilaf, piure; le asezam cu lingurita in spatele limbii si inghiteam direct) si n-am putut articula cuvintele corect timp de doua saptamani. Apoi, incet-incet s-a vindecat.
Important este ca tija pierce-ului sa fie suficient de mare incat sa ii permita limbii sa se umfle.