| maria99nastase a întrebat:

Care sunt simptomele leziunii cerebelului? si de ce dupa o vreme simptomele dispar? ...imi trebuie repede un raspuns...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| radu442 a răspuns:

Sincer nu sunt sigur... Asta cautam si eu in momentu in care am vazut ca ai intrebat si nimeni nu ti-a raspuns.
asa ca asta e ce cred eu:Neuronii din cerebel sunt singurii care pot sa se divida asa ca, simptomele pot disparea, treptat, lasandui timp neuronului de a crestebig grin

| NumeNeinspirat a răspuns:

Pai. exista mai multe boli care arata existenta leziunilor cerebelului, fiecare avand simptomele ei. ex: Tulburarile de tonus: bolnavul prezinta hipotonie musculara, membrul de partea atinsa cade inert cand este ridicat si lasat brusc. Amplitudinea miscarilor depaseste limita fiziologica (genunchiul atinge cu usurinta toracele);, poti gasi si altele pe http://www.netmedic.ro/boli-neurologice/sindromul-cerebelos si de ce dispar>? Deoarece functiile cerebelului sunt preluate de emisferele cerebrale. :D

| SaDiCuL a răspuns:

Iti trebuie la scoala la bio, nu?
profa iti da puncte la test daca gasesti asta, nu? rolling on the floor))))))