| midnight a întrebat:

Care sunteti mai priceputi la medicina, ajutati-ma si pe mine! eu cred ca-s bolnava de anemie(eu n-am nici o probleme-odata si-odata tot o sa ma vindec). faza nasoala e ca o sa-mi fac analizele in curand si o sa se vada clar daca da sau ba. sa va povestesc:
-sunt cam plaida(da cam asta e culoarea pielii mele, n-am ce sa-i fac)
-cand ma trezesc(mai ales mai tarziu), respir greu si obosesc foarte repede
-am pulsu destul de rapid comparativ cu al altor oameni(vreau sa zic ca am terorizat toata clasa, sa vad care cum are pulsu, si am ajuns la concluzia asta)
-am cearcane(destul de extrem de mari)
as vrea sa aud parerea voastra. si sa-mi spuneti daca ma ingras de la anemie, sau de la tratamente impotriva ei, si daca stiti spuneti-mi si niste tratamente mai babesti(in afara de ala cu mancatu de slanina si ceapa :-&)

! FUNDA!

a si apropo, nu incercati sa ma faceti sa vorbesc cu mama sau cu altcineva, sau sa imi spuneti ca e o chestie serioasa. NU sunt speriata, si n-am sa fiu!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anddrea a răspuns:

Incearca sa consumi alimente care contin fier cum ar fi: carnea, legumele, cerealele si sa respiri aer curat. De ex ai putea sa te duci la tara sau la munte.
De la anemie cu siguranta nu te ingrasi, mai degraba slabesti. Iar de la tratamentul ei nu sunt sigura ca te ingrasi, tratamentul regleaza hemoglobina, atat.
Uite aici tratamente naturiste. Nu sunt sigura cat de eficiente sunt. Cel mai bine e sa te duci la doctor si sa vezi ce zice. El e cel mai priceput in medicina nu noi.
http://www.terapii-naturiste.com/remedii_naturiste/anemie.htm
Bafta si sa te faci bine! :*

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
mira
| mira a răspuns:

Cu slanina si ceapa nu scapi niciodata de anemie.Cine ti-a bagat asta in cap? Anemia trebuie diagnosticata pe baza de analize si nu presupusa.Nu intreprinde nimic inainte de a avea rezultatul hemoleucogramei.

| corina977 a răspuns:

Bah imbecilule nu mai comenta...ca iti sterg contul' intr'o clipita... da mah cretinule u.Kronstadt

| midnight explică:

Asa, corina spune-i. copil inteligent, nu spui raspunzi la mesaju de pe privat, las ca vb noi pe intrebare. nu sunt eu singura la care comentezi, si contul ti se poate sterge foarte usor daca faci pe desteptu.