| hiphoph4ever a întrebat:

Carei faza cu varsatu de vant? ieri am facu. e vreun leac miraculos care sa ma vindece sau sa ma fac sa ma duc la scoala k n-am mai fost de 3 saptamani k m-am operat de apendicita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Nu ai voie sa iesi din casa 2 sapatamani, nu ai voie sa faci baie sau dus( risti sa ti se infecteze bubitele), te stergi pe pielea integra cu musetel iar pe bubite aplici Mixtura mentolata( calmeaza mancarimile). E total interzis sa te scarpini, fiindca orice bubita rupta va lasa in pielea ta un mic crater cu care ramai pe viata. Mananca mancarururi usoare, fructe, legume , bea sucuri naturale , ceaiuri cu lamaie fiindca organismul tau e slabit acum si trebuie sa-l ajuti sa invinga boala. Si nu in ultimul rand, odihneste-te cat mai mult, vei ajuta in felul acesta organismul sa se recupereze mai repede. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| XxRoyalxX a răspuns:

Pai nu exista un leac nu te scarppina si ia-ti o sulutie mentolata cu alcool si sa stii ca varsatu de vant poate sa te tina acasa 4 pana la 5 saptamani acasa, stiu din proproa experienta te rog funda dn tosta inima mea te rog mult e rog din inima multumesc:*

| MCRgurl a răspuns:

Nu exista

| baiatuucupizzza a răspuns:

Exista mananca si bea mult iaurt si mandarinele sunt cele mai indicate tot ce e acru nu ii place si daca te mananca rau dai cu spirt sau alcool

| NoNameJunior a răspuns:

Buna! probabil prietenii tai ti-au spus ca ei au avut de cand erau copii.nu te alarma! un om si la 77 de ani poate avea varsat de vant.asa,mergi la farmacie si cumpara o mixtura mentolata.calmeaza mancarimile si usuca bubitele.in 2-3 saptamani dispar.sa ii dai si scutire profei sa nu creada ca ai lipsit de la scoala de buna voie.Succes! ceao!