Ce vrei tu nu inseamna ingrasat copile, inseamna dezvoltatm a te ingrasa inseamna a pune grasime pe tine, nu carne.
Mananca bine, carne, orez, fasole, lactate, si fa mult sport si asa te dezvolti.
Carnea nu este recomandata pentru ingrasat. Stiu ca suna f. ciudat dar carnea contine f. multe proteine ce ajuta la dezvoltarea musculara. In cazul in care corpul nu mai are proteine, pielea ti se va lasa si in acelasi timp si muschii. Iti recomand o dieta cu vreo 2000 kcal pe zi + bineinteles sport.
Arata-mi si mie un articol in care scrie o asemenea aberatie, sa nu te pice vreun profesor daca ii spui o asemenea tampenie.
Si eu am cativa ani de sala, 2 ani de kickboxing, inot, in prezent fac doar sala si cardio.
Eu am avut perioada in care am consumat multe proteine ( 5-6 mese pe zi consistente + suplimente ) si apoi perioade lungi de pauza ( chiar si ani ) si ca sa vezi, nu s-a lasat NIMIC, doar mi-a scazut putin forta si masa ( ceea ce e NORMAL ).
Mai documenteaza-te inainte sa aberezi, eventual adauga si niste articole care sa sustina ceea ce spui
Cea mai mare prostie este sa te ingrasi, sa pui grasime pe tine. Atat din punct de vedere fizic cat si din punct de vedere al sanatatii. Daca te ingrasi chiar si cele "5-6 kg" o sa iti aseze pe artere un strat suficient de grasime (colesterolul) ca sa ai probleme cu inima pe la 45-50 ani. Sfatul meu este sa mergi la o sala de forta si sa faci exercitii pentru grupele de muschi pe care vrei sa le dezvolti. DAca te ingrasi, respectiva grasime se va pune probabil in locurile unde nu vrei. SUCCES!
Iti spun eu ce sa facisi eu am avut 54 de kg si am slabit intr-o luna 11 kg, iar acum am 43.ca sa te ingras poti sa manaci de la fast food o luna, sa stai in casa la calculator sau sa levenesti asa sp.funda?