| Lightning1997 a întrebat:

Carnea de pui, daca miroase putin dupa ce a stat afara circa 3 ore(am scos o sa o decongelez pentru a o prepara), daca o preparam foarte bine termic dupa, putem fi siguri ca se poate consuma fara probleme?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu se consuma niciodata carne care are mirosul modificat. Indiferent cum ai prepara-o, este periculoasa

| Lightning1997 explică (pentru Brigaela):

Dacă mirosea putin ce se poate intampla mai exact? Am gătit o bine.

NOname
| NOname a răspuns:

Putem fi siguri doar că suntem datori cu o moarte.

Cât despre carne, este periculoasă indiferent de miros.

| IIIshaneIII a răspuns:

Da poti sa o consumi linistit, acum si viermii sunt o delicatesa, ce ai pati de la putina carne descongelata?