Mancarea gătită la abur este mai sănătoasă decât cea prăjită in sau fara ulei sau cea coapta la cuptor. Exista vas anume pentru gătit la abur.
Da dar nu e așa de gustoasa, că am incercat.Iese mai mult fiarta, înnăbușită și nu prea îmi place.Eu am aparatul ăla Power Air Fryer de la teleshopping unde faci totul fara ulei și la fel de gustos iese.
Eu nu am gătit niciodată la abur, bine ca mi-ai spus ca aveam de gând sa-l cumpăr si eu, așa renunț.Am citit doar despre asta.
Ce aveati de gând să cumpărați? Aparatul cu aer cald Power Air Fryer e foarte bun, iese la fel de gustos și se prăjește cu ajutorul aerului cald și fără pic de ulei, in schimb aparatul la abur nu prăjește ci mai mult fierbe, innabuseste.Va recomand Power Air Fryer de la Mediashop, faci totul fara pic de ulei.
Mulțumesc! Cam cat costa?
Eu am dat 389 lei de la Altex, la Auchan am vazut ca era 330 lei, se gaseste si pe la 400 de lei, si pe la 500, sunt de la mai multe firme, sunt foarte multe tipuri, eu am luat Power Air Fryer de la mediashop din altex, dar daca scrii pe eMAG friteuza cu aer cald se gasesc mai multe.Ala de la Delimano se plateste si in rate.E cam scump dar merita banii.Si cele mai bune sunt de la Power Air Fryer (Mediashop), Delimano(Top Shop) si Aloshop.
Am gasit si pe eMAG.
De asta am eu:
https://www.emag.ro/......DGHVGVBBM/
Mulțumesc!