Acusi o sa puneti intrebari despe cum sa va stergeti la fund... pe cap deja vad ca nu mai sunteti capabili sa va spalati fara instructiuni
N-ai prins ideea, nu mă interesează cum să te speli pe cap, mă interesează cam cât trebuie să lași șamponul să acționeze!
În general scrie pe etichetă, dar nu lăsat mai mult de 5 minute că după e greu să te clătești.
Nu prea inteleg cum ai formulat intrebarea
Si plus ca asta e o intrebare prosteasca
Depinde cum e parul tau, e des si lung sau e rar si scurt, nu trebuie sa lasi prea mult samponul pe par si trebuie sa-l clatest foarte foarte bine dupa spalare Eu folosesc cam 7 grame de sampon(sunt fata) Si as vrea sa precizez:sa folosesti mereu balsam dupa sampon-daca vrei
Aha și cam cât lași să acționeze șampomul înainte să clătești?
Nu trebuie lasat samponul pe par sa actioneze mult timp. Indicat este sa il uzi mult inainte de al sampona.
Pentru a avea siguranta ca produsele de ingrijire a parului isi fac efectul, stilistii recomanda ca parul sa stea sub jetul de apa timp de 3 minute cel putin, pentru ca fiecare fir de par sa fie complet hidratat si pregatit pentru actiunea samponului si a balsamului.