| crysmaria a întrebat:

Cat costa o consultatie la ginecolog?
Fundita:*.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunahappy, sfatul meu este sa te duci mai intai la medicul de familie si ii spui ca vrei sa te duci la ginecolog si poate o sa-ti dea o fisa cu care sa te duci la ginecolog si astfel nu vei mai da bani happy pentru ca esti trimisa de doctorul de familiewinking. Sau daca ti se pare ciudat sa nu dai bani poti baga si tu ceva in buzunarul ginecologuluibig grin, cum ar fi 5, 10 lei nu stiu, dar normal nu se plateste deloc, daca esti trimisa cu fisa exact cum ti-am spuswinking. Iar daca nu vrei sa te duci la medicul de familie ar costa ceva bani mai multi nu stiu precis sa-ti spun un pret... stiu bine aceste lucruri ca eu am trecut prin astawinking... te pupici si succes!:*

3 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

Intre 30 -100 lei, daca mergi cu trimitere de la medicul de familie e gratis

| PaulCraioveanu a răspuns:

Daca doresti la privat poti intra pe www.reginamaria.ro si iti scrie tot ce trebuie

| alexandraalis a răspuns:

Daca esti eleva iti trebuie un bilet de trimitere de la medicul de familie, adeverinta de elev pe care o iei de la secretariatul scolii si o vizezi la casa de asigurari, un bilet de ordine de la casieria din policlinica, te prezinti la cabinetul ginecologic tot din policlinica si CONSULATIA ESTE GRATIS, numai daca vrei tu sa platesti, dar nu esti obligata.
Daca esti angajata mergi cu adeverinta de salariat vizata la casa de asigurari.
Daca vrei sa mergi la clinica particulara pretul variaza de la 50-100ron. FUNDA