| Invictusman2025 a întrebat:

Cât costă o cutie de paracetamol acum in farmacii? Te ajută daca ai dureri de masea? Ce paracetamol îmi recomandați? Nu îmi permit să o tratez,am dureri severe! Am încălzit apă și am pus sare într-un pahar, am ținut 30-40 de secunde in gura apa cu sare și vad că a făcut minuni ce nu a făcut nici o pastila! Poate afecta smalțul dinților apa calda cu sare? De ce aceasta metodă mi-a înlăturat durerea severa de masea din toate? Am incercat și cu apa oxigenata și cu apă și nu a funcționat,am văzut că sunt mai multe metode de astea clasice.
La urgente e gratis? Îmi poate scoate nervul fără să îmi scoată măseaua? E cariata nu as vrea sa o pierd, oricum nu îmi permit să o scot deocamdată că nu am capital.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Ai dreptate

https://deltaclinicdent.ro/durerea-de-masea/

pretul il ai tot pe net!

0 răspunsuri: