| SecretKiss a întrebat:

Cat costa o schimbare completa a dintilor (din cei initiali in unii de ff. buna calitate din portelan)? Nu ma refer doar la 2, 3, 4 dinti, ci la toti. Toti sa fie schimbatihappy. Matusa mea doreste asta, dar nu stie pretul (NU vreau sa-mi spuneti locul unde se fac aceste "implanturi"), doar pretul, de preferat in lei. Multumesc! funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Stefaan a răspuns:

Stiu ca pentru a implanta te costa intre 450-500 euro. sunt 32 dinti ori 450 euro=14400 euro=59040lei noi(aproximatix 600 milioane lei vechi unde 1 euro=4. 11lei)

3 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Iti imaginez ca preturile difera de la doctor la doctor iar pentru toti dintii ceea ce nu cred ca e posibil pentru ca trebuie sa lase cativa de care sa poata lega ceilalti dinti ca sa iasa lucrarea buna, cred ca e o suma destul de docheata care nu si-o permite oricine.

| Zenithf a răspuns:

O coroana de portelan este de la 500 RON in sus, depinde si de suport, coroane de portelan pe suport metalic sunt mai ieftine, apoi mai sunt si celelalte lucrari. Scump, n-am cuvinte...

| Chris a răspuns:

Un dinte de portelan costa undeva la 300 RON, 3 milioane de lei vechi. Deci fa si tu calculul, nr. dinti x 3 => pretul total. + ca trebuie sa platesti radiografia dentara si manopera.