| lumy4u a întrebat:

Cat costa sa iti scoti o masea? se pot scoate 2 in aceeasi zi? se umfla dupa? doare? dau funda! multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| cammm a răspuns:

Cam 60 de lei cred. Daca a doua e mai mica se pot scoate maxim 2. Nu se umfla. nu simti nimic. ca iei injectie.

| alexutu1999 a răspuns:

1: depinde cati ani ai daca ai de la 12.13 ani in jos e mai ieftin 2, 3: se poate scoate 2 in aceeasi zi dar nu una langa alta pentru ca se umfla si poate sa fie si mai grav 4:depinde

| iceman12 a răspuns:

Eu am 13 ani si m-am dus sa imi scot o masea saptamana trecuta si pe mine mo costat 15 lei.Nu o sa se umfle si nici nu o sa te doara.

| Cosmin86 a răspuns:

Cum naiba sa scoti 2 in aceeasi zi, in niciun caz.

Dupa ce-ti scoate maseaua o ora ai un pansament acolo pe care trebuie sa-l tii apasat, sa se opreasca sangerarea. Apoi trebuie sa ai grija ce mananci si ce bei in urmatoarele zile, ca acolo ai practic rana deschisa cu sange inchegat deasupra.

O sa-ti dea dentistul mai multe detalii. Se umfla putin, nu doare ( ca esti anesteziata ).

Întrebări similare