| Alison95 a întrebat:

Cat costa sa te duci la dermatolog pentru o problema cu punctele negre, o evaluare a tenului, a alunitelor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Daca ai ceva problema, chiar cosuri te duci la medicul de familie si iti da trimitere pentru dermatolog si nu te costa nimic sau ii zici ca te ingrijoreaza o alunita si sa iti dea trimitere la un dermatolog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Pai... daca de exemplu vei merge cu trimitere de la medicul de familie, nu te va costa nimic!
Daca nu mergi cu trimitere, vei plati doar consultatia propiu-zisa care sa zicem ca nu depaseste 50 RON.
Te pup!

| blaablaablaaa a răspuns:

Eu am fost la dermatolog pentru acnee si mi-a luat 100 lei...

| archas a răspuns:

In general o consultatie ar trebui sa fie in jur de 50 lei dar depinde de la medic la medic...incearca sa te duci la medicul de familie sa iti dea trimitere sau ceva!

| Lifegreen a răspuns:

Daca ai trimitere de la medicul de familie, nu te costa nimic. Daca nu ai, platesti doar consultatia (in jur de 20-30 Ron)