Nu este gratuit prin 'trimiterea' de la medicul de familie? cand esti o persoana asigurata: elev, student, persoana care lucreaza?
Ce set de analize îți faci tu mă cu 30 lei?
Inainte sa faci pe desteptul, poti cauta chiar tu cat costa? Hemoleucograma reprezinta setul de analize uzual si pretul e cel spus de mine, in functie de clinica unde mergi
AAA, tu nu ai înțeles întrebarea. Omul a întrebat de un set uzual de analize. Nu de 1 analiza. Că ia zi tu mie din hemoleucogramă cum îți dai seama de nivelul de zahar în sânge, colesterolul sau probele hepatice?
Set uzual de analize= hemoleucograma, care nu este "1 analiza" asa cum sustii tu, poti cauta singurel sa vezi.
Ceea ce spui tu, analizele respective se recomanda doar la nevoie.
Ps: Daca vrei tu sa ai dreptate insa, pot sa zic "da asa e" daca asta iti hraneste orgoliul
succes dragul meu, poate te contrazici cu cine e dispus sa isi piarda timpul cu tine inutil.
Nu nu, alea sunt analize uzuale. Sunt niste chestii de bază. Mai ales profilul lipidic.
Ok, asa e cum zici tu
Cam asa e, iti poti intreba medicul de familie.
Intreaba tu si imi scrii ce ti-a zis
Îmi fac analizele uzuale anual așa că spre deosebire de tine știu ce scriu
Nu le faci pe alea de care ai nevoie de fapt )
Orice om are nevoie de analize anuale mai mult decât hemoleucograma
Ma refeream la altceva, n-ai inteles, e ok, ramane asa.
Ps: Nu se recomanda anual analizele de care vorbesti, depinde de varsta si starea pacientului. Daca ai peste 40 de ani sa zicem.
Stiu ca de obicei se dau mai multe analize, decontarea de la casa e deosebit de atractiva, dar pana la 40 de ani, nu ai nevoie de ce ai descris tu acolo anual
Desigur, in functie de mai multi factori pot fi necesare.
Daca tu vrei sa numesti analize necesare anual ce vrei tu, e strict o problema a ta.
Strict ce zici ce medicul nu ce zic eu
Medicul se raporteaza strict la tine.
anonim_4396 întreabă:
mariaioana2003 întreabă:
Ioanamaria45 întreabă: