Daca e aparat dentar fix, costa cel mai putin, 1500 Ron pentru o arcada dentara. Nu doare cand se monteaza insa trebuie sa nu ai nici o carie in gura si nici tartru dentar, asa ca s-ar putea sa te trimita prima data la un stomatolog pentru a rezolva problemele de acest fel.
Pai depinde de gravitatea problemei si de ce tip de aparat ai nevoie. Sunt mai multe feluri, eu zic sa intrebi un dentist acest lucru, el iti va explica mai bine
Preturile in ziua de astazi se invart in jurul a 20 de milioane de arcada. Deci practic tot aparatul in jur de 40. Asta fiind pretul pentru cel metalic, nu pentru cele transparente, mai sofisticate care pot ajunge pana la 3-4000 de euro. Daca ai pana in 16 ani e posibil sa iti puna si semi permanent, care sa il dai jos oricand vrei, daca esti mai mare...acela nu mai este eficient si iti va pune doar fix. Aplicarea nu doare, insa inainte de a-l pune e foarte posibil sa fie nevoie sa-ti scoata cateva masele ca sa faca loc dintilor sa se aseze. Eu imi pun zilele urmatoare! Succes daca te hotarasti