| savino23 a întrebat:

Cat costa un aparat dentar? pana la ce varsta se poate pune? am 26 si ma intreb daca ar mai exista o solutie.va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nicoletalavinia14 a răspuns:

Cred ca te referi la aparent fix pentru ca la 26 de ani nu mai ai ce face cu un aparat mobil.
intre 36-40 milioane, adica 18-20 milioane pentru fiecare arcada.
daca vrei ceva mai putin vizibil, cu portelan sau nu stiu cu ce costa cam 60 de milioane dar stiu ca se poate strica foarte repede si ca dai foarte multi bani pe intretinere.
nu stiu daca mai merge sa-l pui dar poti sa dai mereu o vizita pe la un dentist!
cert e ca niciodata nu-i prea tarziu si o dantura corecta, frumoasa schimba multe!
daca il porti 2 ani, fara fite fara nimic va fi ok si dupa stiu ca trebuie sa mai porti timp de cateva luni ceva pe dinti -nu mai stiu cum se numeste...

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Se poate face corecție dentară până la vârsta de 40 de ani.
Totul depinde de controlul medical de specialitate, bani.
Pa, pa.

| AliceIDK a răspuns:

Buna!
Am 14 ani si port aparat fix. Mananc cu el, dorm cu el, m-am obisnuit. Fiindca esti adulta, la tine ar costa cam 10-20-30 sau chiar35 de milioane. Costa asa fiindca la tine cred ca este treaba mai complicata.
Nu mai da banii chiar pe prostii, adica : blugii de firma, telefoane "cool" ETC.
Vad ca ai un copil. Ai grija de el si sa iti traiasca!
Deci bafta la alegere!

| GiveMeYourPussy a răspuns:

Cat mai repede ca sa mai poti prinde aparatul dentar de ceva laughing

| Diana915 a răspuns:

Buna...eu am purtat aparatul dentar timp de doi ani. Am avut probleme majore dar s-au rezolvat. Acum am o dantura perfecta. Este adevarat ...cu cat inaintezi in varsta durata de timp in care se indreapta dintii este din ce in ce mai mare, dar capul sus. Acum pretul depinde de gravitatea problemei. Cel mai bine e sa-ti faci o programare la dentist si acolo vei primi toate indicatiile necesare. Daca totusi vrei sa-ti faci o idee eu am platit cam 20 de mil vechi sus si cam 6 mil de lei vechi jos

Sper ca te-am ajutat
pa, pa

| Elsiane a răspuns:

Eu am avut un aparat dentar mobil (e mult mai bun decât cel fix). Ăla mobil poți să-l scoți când vrei tu (practic noaptea și când mănânci pentru că riști să se rupă). La mine a costat 6 milioane, dar asta depinde de medic. (plus că poți să îți alegi ce culoare vrei tu la el și, la mine a fost galben cu sclipici multicolor)

| marina11 a răspuns:

Depinde de care aparat.fix sau mobil?

| Ciufixx a răspuns:

Buna! Aparatul dentar se poate pune la orice varsta,doar daca nu ai probleme cu radacinile danturii. Aparatul fix sta exact pe dantura ta,dar cand til pune e putin dureros deoarece iti baga o sarmulita in gingie, iar cel mobil este foarte usor de scos si de bagat si cand til pune cu simti absolut nimic caci til baga cu mana, acesta il poti scoate si baga la loc cand vrei.E mai bun cel mobil...Amandoua aparatele cosa in jur de 20 de milioane.O cole si-a pus si a zis ca a dat 23 milioane depinde...Primesc fundita?winking

| HasekiHurremSultan2 a răspuns:

Aparatul fix costa 12 milioane iar cel mobil e 650 lei.Eu am aparat fix si e mai comod fata de cel mobil. Sper ca te-am ajutatbig grin