EI HO, eu am dat si sus, si jos pe am2 aparatele, fixe nu mobile, 30 de mil, 15 sus si jos idem, dar costa in fiecare luna schimbarea sarmulitei + consultatia. acum depinde ce clinica, eu am fost in Pitesti la clinica stuparu, recomand tuturor cu incredere.
Dar se poate sa fi schimbat pretul deoarece eu am avut din acela, arginitiu acum s-au inventat si altele aproape de neobservat, dar costa.
Eu mi-am pus aparat de noapte (adica din ala care se da jos, nu fix) cu 600 lei unu (deci 1200 ambele).
Cel mai bine ar fi sa intrebi la dentist ca sa vezi si de ce fel de aparat ai nevoie. Totusi e mai bun cel mobil pentru ca sub cel fix se pot forma carii si e si mai ieftin ca cel fix
Un aparat dentar este destul de scump.Din cate stiu eu, cel mai ieftin este 4000 lei(asa este in orasul meu), dar depinde la ce dentist mergi si care sunt preturile lui.
Buna! ..eu am avut aparat dentar fix, si sus si jos si am platit 2000 lei la montare, plus cate 50 lei la fiecare 3 luni, cand imi schimba arcurile si inca vreo 500 lei cand mi l-a dat jos..insa depinde foarte mult ce fel de aparat vrei, materialul etc.
FuwaFuwa întreabă: