| alexutsuuu a întrebat:

Cat de des folosti fondul de ten?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunt o femeie tanara (am 32 de ani) fara mari probleme ale tenului. Prin urmare, il folosesc asa cum este indicat la varsta mea, numai la ocazii. Asta inseamna cam o data la 3-4 luni sau chiar mai rar. Observ intotdeauna dupa fiecare folosire ca tenul meu este obosit si prafuit 5-6 zile, dupa care revine la normal si este din nou sanatos si luminos. Prin urmare, il evit pe cat posibil si asta imi mentine tenul tanar si frumos.

NOname
| NOname a răspuns:

Extrem de rar.

| OanaG a răspuns:

De luni pana vineri [la scoala] in week-end doar daca merg in oras sau la vreun party tongue

| FloareDeColt_1777 a răspuns:

Niciodata!

| Eeeeeeeeeeee a răspuns:

Cam de fiecare data cand ies undevahee hee. Stiu ca nu e chiar bine pentru ca daca il folosesti ff des poti face riduri la o varsta tanara.Deci daca folosesti fond de ten sa nu uiti sa te demachiezi de fiecare data!

| AnnaMariaaa a răspuns:

In fiecare zi, in afara de zilele cand nu ies din casa deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu folosesc fondul de ten decat la ocazii foarte speciale(doar daca e neaparat nevoie), doar pe micile imperfectiuni ale tenului(nu-l aplic pe toata fata).

| MetalHead04 a răspuns:

Zilnic,mai putin in weekend, sau doar daca ies in weekend.

| StanculescuMaria99 a răspuns:

Doar la ocazii, sau la biserica.Il mai folosesc si cand chiar este nevoie(cand mi se inroseste fata sau am un cos rosu insuportabil) happy

| nicole94 a răspuns:

Rar|

| mela99 a răspuns:

In fiecare zi

| oana_5424 a răspuns:

Sincer niciodata si. sa stii ca nu e recomdat mai ale la un ten tanar
pup:*

| mela99 a răspuns (pentru oana_5424):

Cat de tanar, cam la ce varsta?