| EmilTraian95 a întrebat:

Cat de dureroasa este drenarea unui abces dentar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| ovidiufao a răspuns:

Este destul de dureroasa.depinde cat de mare este abcesul.o sa primesti tratament dupa.sa nu mergi la extractie sau alt tratament la dintele respectiv pana nu se duce de tot abcesul.altfel,o sa te doara foarte tare zona.

| Venerabilul a răspuns:

Groaznică, am avut un abces la un dinte in urmă cu vreo 6 ani și nu mai puteam de durere, au fost 2 săptămâni tare chinuitoare.

| Venerabilul a răspuns:

A sucuze, credeam ca te referi la durerea provocata de abces.
Drenarea nu stiu, eu am luat antibiotice.

| ALGator a răspuns:

E suportabila. Cind stii ca nu patesti nimic rau si esti orientat mintal sa suporti durerea apare ca fiind de trei ori mai mica. Succes!

| Jonas94 a răspuns:

Salut,
Depinde la ce te referi. Adică dacă ai puroi la rădăcină, sau dacă ai umflată falca.
Dacă ai abces și ți s-a umflat fața, se aerisește măseaua, care oricum nu mai are nerv, ți se curăță canelele de resturi, apoi ți se prescriu antibiotice. După aerisire, într-o săptămână dispare umflătura.
Drenajul de la rădăcină se face sub anestezie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Destul de dureroasă, din punctul meu de vedere.

Întrebări similare