Si eu la fel.Astazi nici nu ma duc la scoala.Si eu tusesc la maxim.Eu iau Tranchisept cu miere si lamaie sau cu fructe de padure.La mine isi face efectul si mai e si bun la gust
Ah1n1? ce aveti ma? . doar tusesc si ma simt asa, naspa si imi curge robinetu' . altceva nimic. sambata m-a durut in gat putin.
@Nicu, nu am dormit dezbracata . am fost imbracata subtire fara pulover sau bluza de trening pe mine vineri . aveam o bluza trei sferturi si cu geaca .
A, PS : cu niste pantaloni de trening subtiri si cu niste adidasi. si in plus cred ca am luat si de la colega. miu de banca, ca si ala era sa-mi stranute-n fata`
Gata, am fost la medic, am o chestie cu respiratia si rosu-n gat, mi-a dat Augumentin 620 g. (sunt foarte dezolvatata).
Deci totul e ok, mersi pentru raspunsuri
Mergi la medic ,o sa-ti dea antibiotice sau niste pastile mai puternice si o sa-ti treaca mai repede
Tinand cont de AH1N1 daca te simti extrem de rau poti da o fuga la medicul de familie. Dureaza 30 min, e gratis, e mult mai avizat decat un sfat primit pe net de la o persoana (fie ea si medic) care nu te poate vedea si consulta.
Daca au trecut 3 zile ai luat antiinflamatoare si nu a scazut febra, deci numai daca ai febra peste 38 grade, mergi la medic, altfel ce sa cauti acolo? orice gripa racela trece dupa 7-10 zile. Baga la greu citrice, lamaie portocala, suc de morcovi, paracetamol tamponat, apa fierbinte cu sare la picioare, frectie la cap transpiri zdravan si gata.
Carmen133 întreabă: