Mai mult de un kg este imposibil pentru ca chiar cit nu ai dori, organismul nu este capabil sa cedeze mai mult, si chiar un kg pe zi este greau, pentru ca trebuie sa stai pe o dieta stricta, Cit nu ai vrea sa slabesti, nu ti-as recomanda sa te chinui cu diete groaznice.Este normal ca intr-o luna sa slabesti in jur de 3-5 kg... fa tu singura concluzia! Si chiar daca ai reusi sa slabesti, cum ti-am mai zis 1kg/zi, mai apoi vei pune kg mult mai repede la loc...
Bafta!
Nici macar un kg. Kilogramele nu se pun de pe o zi pe alta pe corpul tau si la fel nici nu se dau jos de pe o zi pe alta. E vorba de timp... luni de zile, depinde cat vrei sa slabesti si cat de sanatos o faci.
Poti slabi un kg pe zi cu o dieta cu fructe, mai multe detalii in felicia de luna aceasta
Nu stiu sigur eu fac judo si trebuie sa slabesc inainte cu 3 zile de competiti in jur de 2-3 kg si reusesc dar asta inseamna sa nu mananci aproape de loc si sa faci efort fizic 24\24 deci nu te sfatuiesc sa incerci decat daca corpul tau este obisnuit cu mult efort
elly_3937 întreabă:
LarisaChe07 întreabă: