Ia maxim o pilula de magneB6 pe zi.
Dar te asigur eu ca "magneziu ajuta la depresie" este o porcarie.
In primul rand, mergi sa-ti faci o analiza sa vezi daca ai deficit de magneziu si B6. Si dupa, poate te ajuta cu depresia.
Dar iti spun eu ce te ajuta cu depresiz. Rezolva problema! Gandeste-te la o solutie si fa pasii necesari inspre a o rezolva. Vrei sa fii depresiv si cu anxietate? Daca nu, opreste-te. Acum.
Fa pasii necesari, treptat, si va fi bine
Consulta medicul inainte de a lua vitamine sau suplimente!
Succes.
Buna:)
Chiar daca sunt vitamine, acestea nu se iau fara o recomandare medicala si un set de analize!
Doar medicul de familie iti poate recomanda vitamine si doza necesara!
http://www.clicksanatate.ro/......_7826.html
O zi buna :)
Are efecte pozitive in conditiile in care exista deficit. Cel mai probabil nu ai asa ceva dar nu ai cum sa stii decat cu analize. Prospectul e acolo ca sa fie citit si sa urmezi indicatiile.
Daca nu ti-ai facut analizele si nu stii exact daca ai nevoie de asa ceva nu vad de ce ai arunca banii aiurea? Ca ti-a spus farmacistul? El nu are calificarea necesara pentru a-ti da un tratament.Multi farmacisti prescriu, in afara de faptul cand te duci cu reteta de la medic, ceea ce nu prea se vinde.Si cred ca ti l-a recomandat si pe unul ceva mai scump.
Maximul pe care il poti lua intr-o zi este de doua pastile, asa cum scrie pe prospect.
dobrin1019 întreabă: