Eu sper sa nu fi troll mai era una Denisa care trola că o rămas însărcinată de la dus și tot întrebări despre boli închipuite punea, ne teroriza, copil imatur.
Bine, dar doar doresc sa știu ce este comotia, poate știe cineva cât durează sau dacă trece de la sine
Nu fac troll
Recuperarea completă survine, de regulă, în decursul a 7-10 zile (în 80-90% din cazuri), însă durerile de cap pot persista chiar şi 3-4 săptămâni după incident.
Uite aici: https://www.csid.ro/......-17889733/
Nu ai comoție. e anxietate cu somatizare. Daca aveai îți găsea neurologul cheag de sânge
Când am fost la doctor pentru aceste stari, mia făcut examen fizic, CT, și control la ochii, ai după mia dar niște multivitamine și minerale și am venit acasă, mi-a zis ca nu am nimic la cap, și nici pe viitor nu o sa am, a zis ca poate e de la cum am crescut brusc, mam înălțat în doua luni cu 10-15 cm
O sa îți treacă stai liniștită ..ascultă ceva colinde daca îți plac te mai calmează. Mănâncă o prăjitură, comanda un tort. cred că ești o fata frumușela te stresezi prea mult. Pune pe maicata sa îți facă masaj la tâmple, masaj capilar da sa nu apese tare că și cum te-ar mângâia.
Nu ca ma laud, dar sunt f frumoasă
Toți se uita după mine
De unde ești?
Constanța
Oooo Nice.
Tu?
Ma bucur ca cineva ma susține, pe lângă prieteni și familie
Germania. Pai eu incerc sa ajut pe toată lumea.
Ms. Noapte bună
Nu e cam devreme sa te spui noapte buna?
Ziceam noapte bună nu pentru ma culc, nu pot dormi pana la 11, 12 noaptea, ziceam noapte bună pentru ca incheaim o conversație
Asta da mod de a încheia o conversație mai bine ziceai Crăciun fericit ahaha
Sărbători fericite sa ai, vorbim când ma simt bine
) ești simpatica
Mersi