anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de sanatoasae ciorba? Si care ciorba e cea mai sanatoasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
eileen
| eileen a răspuns:

E foarte sanatoasa pentru ca hidrateaza, contine legumele de care nu trebuie sa ne lipsim zilnic dar si carne (depinde de ciorba) care ne da proteine. Toate ciorbele sunt sanatoase atat timp cat nu sunt prea sarate si prea grase.
Mie imi place cea de lobodawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Ciorba este foarte sănătoasă dacă este făcută cu legume și carne slabă de pui, pește, vită.
Pe lângă faptul că hidratează organismul are un rol excelent de pansament gastric.
Pa, pa.

| Cryss a răspuns:

Pai bunica mea a zis ca cea mai sanatoasa ciorba e cea de zarzavaturihappy... ca are multe legume si asa multe vitamine big grin.

| DenissaDeea a răspuns:

Da, sunt foarte bune si sanatoase ciorbele, dar cred ca cea mai sanatoasa e ciorba de legume.

mira
| mira a răspuns:

Ciorba pregateste stomacul pentru felul principal, hidrateaza, contine numeroase saruri provenite din legume si oase, faciliteaza digestia.Sanatose sunt toate, dar mai ales acelea care contin si fibra care stimuleaza motilitatea.Conteaza si cu ce sunt acrite, cele cu bors avand vitamina B. Mira

| gabimaris a răspuns:

Ooooo, daaaaa, nu as putea trai fara ciorba, de orice fel, fierbinte, mancata cu ciusca si smantana, sau cu ceapa verde, depinde de ciorbitza! Toate sunt bune: de perisoare, de peste, de pui cu taitei, de vacutza, de burta, de fasole cu afumatura, de legume, dar treaba este cu ce acresti ciorba, daca borsul nu e facut in casa, nici nu te mai stradui sa cumperi cine stie ce posirca, ai la indemana zeama de lamaie, eu nu folosesc prafurile cu diverse gusturi, nici cuburile cu gaina sau cu cine mai stie ce vita, sunt chimicale clar, ciorbitzele mele abunda in legume, iar gustul e super!
Intotdeauna pun sarea la sfarsitul fierberii, iar borsul il aduc la aceeasi temperatura cu ciorbitza si apoi le amestec! Verdeata o adaug proaspat taiata in farfurie cand ciorbitza e gata de servire!
Pofta buna!

Întrebări similare