Tu la ce raspunsuri te astepti? Normal ca toti iti vor zice sa stai linistita si chestii d-astea. Doare ca naiba iti zic eu...cu toata anestezia lor cu tot(tot la o masea de minte). Incearca sa rezistisi gandeste-te ca dupa 1 minut o sa scapi de grija.
Macar esti sincer...ce as vrea sa dureze doar un minut
Pai am trecut si eu prin asta... poate uni iti vor raspunde si ei nici nu au trecut pe la dentist vreodata. Acu n-o zic ca sa te fac sa te simti mai bine, dar tine si de persoana. La mine isi fac mai greu efectu anesteziile si mai mult mi-au scos-o pe viu, plus de asta mai am si radacinile dintilor/maselelor foarte mari. Poate nu te va durea chiar asa tare... daca dentistul e bun si se pricepe n-ar trebui sa te doara decat 20 de secunde maxim.
Mie mi-a scos acum cateva zile o masea. mi-a facut anestezie, si apoi mi-a scos-o. m-a durut destul de tare, si imi curgea mult sange. mi-a curs o zi intreaga + o noapte sange din acel loc. acum inca ma mai doare si s-a umflat, deci ai grija...
Daca maseaua e de lapte nu doare, daca e permanenta doare foarte rau, chiar nu tio poate scoate, in cazul meu mi-a rupt jumatate din masea...
Acum imi creste si creste stramb.
Imi pare rau, sa vezi ca nu esti singura, eu am pe o parte jumatate de masea si pe cealalta mi-a crescut gingia prin masea, macar nu am probleme in fata si pot sa zambesc si pot si sa mananc, dar cum zice tata, stai linistita ca sunt dinti daca nu ai infectie nu e problema ai grija cum mananci si aia e Numai sa nu faci infectie
Mi-e frica doar ca imi creste stramb maseaua si poate o sa afecteze si ceilalti dinti. Am mai citit pe net alte marturii si cica trebuie sa o scot.
Nu te doare iti face anestezie cu o injectie mititica. Nu doare deloc si mie imi era frica dar dupa ce m-a intepat n-am simtit nimic!
La maseluta de minte doare putin(la mine) Dar sa nu te sperii, atata timp cat iti face anestezie ^^ Nu doare tare
Multumesc, sper sa rezist! :-ss